Eetschrijven

Vrijblijvende gedachtenspinsels van een culinair journalist.

19 maart 2014

Culinaire hoogtepunten


Soms is het leven echt heel zwaar. Bijvoorbeeld als je een mailtje ontvangt waarin wordt uitgelegd dat in het Oostenrijkse skigebied Serfaus-Fiss-Ladis de culinaire standaard ongewoon hoog ligt, zo hoog dat ze graag een eetschrijver willen uitnodigen om dat ter plaatse zelf te komen ervaren. Dan treft het dat de Enige Echte Eetschrijver ook een groot skiliefhebber is en na enig nadenken--het is wel slechts twaalf dagen vóór de deadline van zijn boek--bereid blijkt om één en ander in de praktijk te toetsen.

Kort en goed: morgenvroeg stap ik op het vliegtuig richting Innsbruck om van daaruit tot zo ongeveer de achtertuin van een prettig hotel te worden gevlogen, dat dan weer op luttele meters van de piste ligt. Morgen rond deze tijd heb ik vermoedelijk--na natuurlijk heel wat fysieke en andere inspanning--al een veel beter beeld van de substantie van bovengenoemde bewering. Ik ben voornemens u daar dan met de mij kenmerkende brute eerlijkheid van te berichten.

Kortom: bis später, wahrscheinlich ohne Kayserschmarrn!





Bulk 10-daagse 2+1 gratis

0 Comments:

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een link maken

<< Home