Eetschrijven

Vrijblijvende gedachtenspinsels van een culinair journalist.

09 november 2012

Als je denkt dat het niet gekker kan...


Soep die smaakt naar pizza quattro stagioni. En dat mensen dan denken dat zoiets ook maar enigszins in de buurt zou kunnen komen van de Italiaanse klassieker met die naam. En denken dat het goed voor ze is om zoiets elke dag om vier uur achterover te slaan, omdat ze er scherp en alert van worden. Nou ja, je wordt er in elk geval minder flauw van, want je zit met die ene kop meteen al aan een kwart van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid zout. Ik noem maar wat.

Poedersoep met de smaak van pizza quattro stagioni. Ik had vroeger een onderwijzer die, als iemand iets heel doms uitsloeg, de handen ten hemel hief en theatraal uitriep "Mijn god, mijn god, waarom hebt u mij verlaten?". Ik begrijp die man steeds beter.

1 Comments:

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een link maken

<< Home