Eetschrijven

Vrijblijvende gedachtenspinsels van een culinair journalist.

11 april 2012

Kunsten en wetenschappen

Even voor de duidelijkheid: ik heb niets tegen hamburgers. Sterker: ik vind een goede hamburger heerlijk. Een vieze hamburger daarentegen vind ik vies. Helaas zijn er in Nederland nog altijd veel meer vieze dan lekkere hamburgers. Ook in de VS is dat zo, al is de balans daar iets gunstiger.

Maar dat er een complete etiquette bestond voor het vasthouden van hamburgers, was mij ook niet bekend. Of misschien bestond die ook wel niet en vond Brent het hoog tijd worden dat zoiets er kwam. In ieder geval is het grappig, en ga ik de komende tijd met enige aandacht naar reclamespotjes voor hamburgers kijken. Ook al krijg ik daar meestal geen trek van.

(dank Annick)

Partner van bol.com (88x31)

1 Comments:

  • At 14 april 2012 07:28, Anonymous Lioba said…

    Oh maar lieve Eetschrijver, dan moet je beslist even bij Burgermeester camperen en hun burger menue op en neer eten! Elandsgracht heeft er eentje, ergens in de Pijp tegenover de Cuyp / Ferdinand Bol die straat in en dan ook nog eentje bij Artis in de buurt. Kans is groot dat we elkaar tegenkomen :-)

     

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een link maken

<< Home