Eetschrijven

Vrijblijvende gedachtenspinsels van een culinair journalist.

07 september 2011

Nu nog een geestige titel

Beste eetlezers, het is mij duidelijk: in de afgelopen tijd is er bij mij sprake geweest van iets te veel hooi en iets te weinig vork. Dat kraakt en wringt en soms is een mens even gedwongen toe te geven dat hij niet alles kan.

Kortom: ik neem om te beginnen de rest van de week vrij van dit eetschrijfmedium om mezelf even wat rust en ruimte te geven. Omdat het even moet.

5 Comments:

  • At 7 september 2011 18:02, Blogger PaulO said…

    - "Eetschrijversblock"
    - "De slaap is machtiger dan de pen"
    - "Onbeschrijflijke migraine"
    - "Nu effe niet!"
    - "Weekmenu: tabula rasa"

    Tja, ik kan (nog) niet meedoen met de cursus culinair schrijven van Onno Kleijn, dus ik kan je niet verder helpen dan dit ...

     
  • At 8 september 2011 09:11, Anonymous Ineke said…

    Slow writing?

     
  • At 9 september 2011 09:04, Blogger Levine said…

    Beterschap en rustig aan!

     
  • At 12 september 2011 12:06, Anonymous Anoniem said…

    Reageren doe ik eigenlijk zelden, maar had hier veel meer reacties verwacht.
    Denk, dat heel veel mensen deze blog met plezier lezen.

    Beterschap en we wachten geduldig af tot u weer de puf en tijd heeft
    om te gaan schrijven.

    Aleida

     
  • At 14 september 2011 10:33, Blogger Fiona Ivanov said…

    Gerrit, ik vond het een eer dat je in Arti kwam kijken! Ik wens je veel beterschap, gelukkig ben je alweer aan het schrijven. Hartelijke groet!

     

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een link maken

<< Home