Eetschrijven

Vrijblijvende gedachtenspinsels van een culinair journalist.

22 maart 2011

Net als je denkt dat het niet gekker kan


Bruin brood in blik. Niet in Nederland verkrijgbaar voor zo ver ik weet. Het ziet er hoe dan ook niet uit als iets dat ik zou willen proeven. (dank Daan)

11 Comments:

  • At 22 maart 2011 om 16:55, Blogger Lindy said…

    Ziet er inderdaad niet zo smakelijk uit. Maar wie weet toch handig als noodrantsoen :)

     
  • At 22 maart 2011 om 17:02, Anonymous Robert Jan said…

    @Lindy: 't ziet er inderdaad uit als iets wat uit een veldpakket van de landmacht afkomstig zou kunnen zijn! :)

     
  • At 22 maart 2011 om 17:09, Anonymous Berdt said…

    Toch jammer dat je het niet proeft. Ben heel benieuwd naar de omschrijving van de 'smaaksensatie'

     
  • At 22 maart 2011 om 18:22, Blogger Daily stuff and more.. said…

    Bizar!

     
  • At 23 maart 2011 om 08:23, Anonymous Novi O'Magum said…

    Afgrijselijk! Dit moet een gephotoshopte grap zijn, net als die bonzaikittens van destijds.

     
  • At 23 maart 2011 om 09:05, Anonymous Antoon said…

    Eigenlijk gewoon "casinobrood(je)", maar dan met het bakblikje er nog om. Wel creatief eigenlijk.
    Smaak is lastig te beoordelen vanaf het plaatje ;-)

    Moet wel "gezond" zijn trouwens ;-), claim: 99% Fat Free & No cholesterol.

    http://www.amazon.com/Brown-Bread-Raisins-16-Ounce-Cans/dp/B001EO5Y8E (iets groter plaatje van het blik).

     
  • At 23 maart 2011 om 11:26, Blogger Huomenta said…

    het moet toch niet gekker worden... zouden er werkelijk mensen zijn die dat kopen, vraag ik mij dan af.
    ik kwam laats hier in frankrijk al foie gras tegen... in blik. minder vreemd dan brood in blik, maar in mijn ogen wel net zo zonde

     
  • At 24 maart 2011 om 23:07, Anonymous Woutel said…

    Maar toch wil ik nog een keer een positief verhaal van je lezen over blik. Kijk de Wilde Keuken nog maar eens terug meneer Eet.

     
  • At 25 maart 2011 om 12:10, Anonymous Novi O'Magum said…

    Die "99% fat free" is inderdaad fantastisch! Het is wachten op de dag dat Nederlandse verpakkingsbeschrijvers deze truc ontdekken: "nu 80% vetvrij!" op product dat 20% vet bevat. Ik vind 'm mooi.

     
  • At 25 maart 2011 om 22:05, Blogger Martin said…

    Deze reactie is verwijderd door de auteur.

     
  • At 25 maart 2011 om 22:09, Blogger Martin said…

    Het kan nog gekker...

    http://bit.ly/17aEFZ

     

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een link maken

<< Home