Eetschrijven

Vrijblijvende gedachtenspinsels van een culinair journalist.

10 maart 2011

Lang zal hij

Vandaag bestaat Eetschrijven precies 5 jaar. Goed, het allereerste bericht hier stelde niet zo gek veel voor en was eigenlijk meer bedoeld "om te kijken of-ie het deed" (hij deed het), maar toch voel ik me vandaag gepast feestelijk.

Ik heb het ook de laatste tijd belachelijk druk zodat de feestelijkheid die ik voor vandaag bedoeld had nog even in de koelkast moet. Wel heb ik later vandaag een aardig berichtje waar ik persoonlijk best mee in mijn noppen ben--ik verwacht rond een uurtje of vier. Dat moet het dan vandaag maar even zijn qua feestelijkheden.

10 Comments:

  • At 10 maart 2011 om 14:31, Anonymous Jessica said…

    Gefeliciteerd! Dat je nog heel lang door mag schrijven over eten!

     
  • At 10 maart 2011 om 14:32, Anonymous Koken met Karin said…

    Hee, gefeliciteerd, je eerste lustrum! Heuglijk feit. Op naar de 10, de 25 et cetera!

     
  • At 10 maart 2011 om 14:35, Anonymous Jeroen said…

    Per toeval ontdek ik deze blog net vandaag en nu wil het toch wel net lukken dat het een feestdag is voor eetschrijven! Bij deze proficiat!

     
  • At 10 maart 2011 om 14:48, Anonymous Karin Hoekstra said…

    GEFELICITEERD!! Ken je nog niet zo heel lang maar altijd leuk om te lezen!! Bovendien las ik net een succes van je, de actie tegen de leus 'extra magere rundvlees' van de kleine grootgrutter. In dat bericht staat trouwens dat je al vanaf 2003 bezig bent. Maar toen heette het kennelijk nog geen Eetschrijven.

     
  • At 10 maart 2011 om 15:47, Anonymous Martin Langeveld said…

    Gefeliciteerd. Laten we dat nog een keertje vieren met een bezoekje aan de Sligro.

     
  • At 10 maart 2011 om 15:59, Blogger PaulO said…

    Gefeliciteerd. Maar doe niet te gek druk. 3 toneelstukken, stukken schrijven. (spitsvondig) twitteren en wat nog meer. Geen wonder dat je gerinkel hoort in je hoofd. Alarmen moet je niet negeren.Ik blijf je volgen.

     
  • At 10 maart 2011 om 17:17, Blogger Angelika said…

    Van Harte! Ga zo door, ik leesje blog met interesse en plezier!

     
  • At 10 maart 2011 om 20:22, Anonymous Kees said…

    Ik verwijs regelmatig naar je en krijg daarop bijna even regelmatig de reactie "boeiende website!", of iets van die strekking. Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal en of je er alsjeblieft mee wilt doorgaan!

     
  • At 11 maart 2011 om 07:58, Anonymous Novi O'Magum said…

    Hiep hiep!

     
  • At 14 maart 2011 om 13:26, Anonymous Yvon said…

    Gefeliciteerd! De latere berichten verwachtte ik al bij het lezen van de Allerhande dit weekend. De reactie van de kruidenier niet trouwens, benieuwd hoe dat afloopt. Op de volgende 5 jaar met kritische berichten.

     

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een link maken

<< Home