Eetschrijven

Vrijblijvende gedachtenspinsels van een culinair journalist.

25 oktober 2010

Beter nooit dan

Het is toch volslagen van de zotte. In de hoogzomer haalt AH onze boontjes uit Kenia en Egypte. En eind oktober, als het Nederlandse vollegrondseizoen voorbij is, weten ze ineens wel de weg naar de Nederlandse teler. Ik zag nog niet zo snel welke seizoensgroente er nu uit Afrika wordt ingevlogen.

3 Comments:

  • At 25 oktober 2010 om 22:04, Anonymous daisy said…

    precies. dat viel mij ook al op met aardbeien.
    zomers zie je ze overal maar zelden uit nl. nu kom ik ze hier overal tegen... uit nl!
    zal wel nl logica zijn?

     
  • At 25 oktober 2010 om 22:47, Blogger Anja said…

    Radar laat een team van Italiaanse experts en een chefkok vijf soorten spaghetti testen. Het gaat om gedroogde spaghetti die in alle supermarkten te verkrijgen is.
    Wat is de beste spaghetti? De echte Italiaanse, het dure A-merk of toch de budgetsliertjes van de prijsvechter?
    We hebben gekozen voor de gewone spaghetti en laten de volkoren varianten en de spaghetti met ei buiten beschouwing. Ook biologische en vlugkokende spaghetti doen niet mee in deze test.
    Het Italiaanse testpanel en de chef-kok van een Amsterdams pastarestaurant beoordelen onafhankelijk de spaghetti. De cijfers worden opgeteld en gedeeld en daar komt de volgende uitslag uit:

    1. Grand'Italia met een 8,6
    2. Barilla met een 8
    3. Delicato (Aldi) met een 6,8
    4. Honig met een 4,3
    5. Casa Italiana (budgetspaghetti Dirk van den Broek) met een 4,

    van: http://www.trosradar.nl/uitzending_home/
    __________________________________

    Had je niet gedacht hè, van Honig ;)

     
  • At 25 oktober 2010 om 23:01, Anonymous Bertus said…

    Hoe zat dat ook al weer in het voorjaar? 'Onze' kastomaten gingen naar Duitsland, wij kregen de Spaanse kastomaten.
    En dan de haring. Die wij eten komen, als ik het wel heb, voornamelijk uit Scandinavië.
    Je kunt er een leuke quiz van maken. Waar komt ons voedsel vandaan?
    Maar het blijft natuurlijk idioot.

     

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een link maken

<< Home