Eetschrijven

Vrijblijvende gedachtenspinsels van een culinair journalist.

20 september 2010

Oorlogstenue

Ik kan verklappen: het ging er stevig aan toe bij de allereerste Nederlandse Masterchef. Alles weten over hoe uw Eetschrijver en anderen het deden? Kijk a.s. zondag 26 september om 20:30 op NET5.

3 Comments:

 • At 20 september 2010 om 21:17, Anonymous Anoniem said…

  Ik ga zeker kijken. Ben deze zomer in Australie geweest, en verslaafd geraakt aan masterchef. Geweldige finale. dvd's van vorig jaar gekocht zodat ik nog kan nagenieten. Daar is de kinder masterchef begonnen, helaas niet te bekijken op internet buiten Australie. Voor kinderen van 8-12 jaar. Ik vond het leuk om te lezen dat iemand die ik al vrij lang volg meedoet met masterchef. Ik hoop dat je door bent!
  groet, Simone

   
 • At 22 september 2010 om 11:58, Blogger Matthea said…

  Ben erg benieuwd naar de nederlandse Masterchef. Ben enorme fan van de BBC Masterchef en hoop niet dat Net5 er een schreeuwerige show van maakt. Ga zeker kijken!

   
 • At 26 september 2010 om 22:45, Anonymous Mirjam said…

  Jammer, jammer. Waarom moet het op de Nederlandse tv weer zo tenenkrommend slecht. Wat is er mis met het BBC format? Ik heb je niet kunnen ontdekken tussen al die kandidaten met 'passie', wat de jury er om de drie woorden in moest gooien. Aangezien je de schort hebt, neem ik aan dat je verder bent gekomen, maar ik zal de rest van de serie niet volgen, vind het echt niet om aan te zien. Maar toch veel succes, hoop dat meedoen leuker was dan kijken!

   

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home