Eetschrijven

Vrijblijvende gedachtenspinsels van een culinair journalist.

17 september 2010

C1000 op zoek naar afgedwaalde schapen


Ik heb een NEE-NEE sticker op mijn brievenbus. Mijn super vindt dat heel dom van mij, want zo kan ik geen kennis nemen van de superknalprijzen waarmee hij mij zo graag zou willen verwennen. Je zou dan kunnen zeggen "eigen schuld, dikke bult" en "had je maar niet zo eigenwijs moeten zijn". Maar zo zit C1000 niet in elkaar. Daar gelooft men dat elke zondaar een tweede kans verdient. En dus heeft men het informeren deze keer niet gedelegeerd aan de folderindebusstopper, maar aan de posterijen. Want die mogen wél rommel in een bus met een NEE-NEE sticker stoppen. Mits geadresseerd aan "De bewoner(s) van" mijn adres.

Sindsdien vraag ik me vertwijfeld af of ik nu héél ondankbaar ben omdat ik C1000 via zijn site heb gemeld niet gediend te zijn van obsceniteiten als een kilo varkensrollade voor de schandprijs van 2,50 (!). En al helemaal niet wanneer die obsceniteit mij op deze manier wordt opgedrongen. Je stuurt toch ook niet ongevraagd kinderporno op?

3 Comments:

 • At 17 september 2010 om 16:38, Anonymous TafelDertien said…

  Bedankt voor het plaatsen van deze advertentie. Ik heb ook zo'n NEE-NEE-sticker, maar ben op deze wijze gelukkig toch op de hoogte van deze prachtige actie. Ongelofelijk dat ze dat voor die prijs kunnen doen! Wat zou het geheim zijn...?

   
 • At 17 september 2010 om 16:40, Anonymous Koken met Karin said…

  Ik dacht dat C1000 juist gestopt was met de kiloknalleraanbiedingen?

   
 • At 19 september 2010 om 21:51, Anonymous Anoniem said…

  Enigszins geïrriteerd haalde ik gisteren dit foldertje uit mijn nee-nee-brievenbus, maar dankzij jouw stukje heb ik mijn irritatie ook aan de C1000 site toevertrouwd. Ik ben benieuwd of ze nog reageren?

  Groet van Mare

   

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home