Eetschrijven

Vrijblijvende gedachtenspinsels van een culinair journalist.

23 september 2010

Ben ik nou gek of...


Ik meen me toch stellig te herinneren dat appeltaart vroeger naar appels smaakte, in plaats van omgekeerd.

9 Comments:

  • At 23 september 2010 om 12:39, Anonymous Bertus said…

    Ik sta perplex! Hoewel ik vijf seconden later ook wel om deze waanzin kon lachen.

     
  • At 23 september 2010 om 12:54, Blogger Mark nieuwenhuizen said…

    Hoezo zijn we de weg een beetje kwijt...

     
  • At 23 september 2010 om 14:04, Anonymous Jeroen said…

    Gaan ze dan ook bij appels vermelden dat ze een applemoessmaak hebben?

     
  • At 23 september 2010 om 17:23, Anonymous Yvon said…

    Bizar en nee, jij bent niet gek geworden, de grootgrutter slaat een béétje door. What's next?

     
  • At 23 september 2010 om 18:26, Blogger MrOoijer said…

    Het omgekeerde smaken spel.

    appels die naar appelmoes smaken
    wild dat naar gelardeerde reerug smaakt
    aardappels met een gratin van ratte-smaak
    olijfolie met een extra virgine smaak
    aardbeien met een lambada smaak

    grootgutters met een nare nasmaak

     
  • At 24 september 2010 om 08:31, Anonymous Anoniem said…

    Bizar, heb er geen woorden voor.

     
  • At 24 september 2010 om 12:54, Anonymous Silvia said…

    Ik had het nog nooit gezien, totdat ik er vanochtend op ging letten. Er naast stond appelmoes met stoofpeertjessmaak.... Uhmmm
    Triest dat er mensen zijn die zoiets kopen.

     
  • At 25 september 2010 om 15:06, Anonymous Floor said…

    Ja, je bent indd een klein beetje gek als je zoiets vreemd vindt. Laatst at ik nog gehakt met olifantenslurfsmaak en dat was helemaal niet slecht. Een beeetje creativiteit moeten we onze PR-helden toch wel toelaten..?
    Floor.

     
  • At 26 september 2010 om 20:25, Blogger hannie said…

    En nu maar wachten op appelmoes met een appelmoessmaak!

     

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home