Eetschrijven

Vrijblijvende gedachtenspinsels van een culinair journalist.

16 augustus 2010

Kiløknållen

C1000 blijkt met ingang van deze week het kiloknallen van vlees weer lustig te hervatten, vermoedelijk tot vreugde van een groot deel van zijn klanten. Um, Wakker Dier... als jullie dan toch bezig zijn, ga dan ook eens kijken bij IKEA. Zweedse gehaktballetjes inclusief friet en fris voor vier voor € 12,50? Dat klinkt toch knap kiløknållerig...

4 Comments:

  • At 16 augustus 2010 om 17:47, Anonymous Kroshka said…

    Tja, de fervente kiloknallerkoper verwijt maar al te graag de rest dat ze te duur zijn! Zie ook Kroshka's verhaal over Boer Boes Boes over Dierenleed...

     
  • At 16 augustus 2010 om 23:09, Anonymous paulusfranciscus said…

    Ik maak toch ernstig bezwaar tegen het demoniseren van de chef op de bijgevoegde afbeelding.

    Zoals je al kunt zien aan de nog levende kip op zijn werkblad werkt hij met uitsluitend de beste en meest verse ingrediënten!

    Deze man zo te kakken zetten is toch wel een behoorlijke kötstreek!

     
  • At 17 augustus 2010 om 01:43, Anonymous Yvon said…

    Viel me al op dat ze op bepaalde dagen van die knalaanbiedingen hebben. Met vlees, fruit etc. Ga de fricandeauknaller proberen (voor vitello tonnato), bij de Keurslager ben ik 3 ribben verder als ik daar een kalfsfricandeau bestel.

     
  • At 17 augustus 2010 om 18:19, Anonymous Edwin said…

    Gert-Jan,

    Je snapt toch wel hoe het werkt?
    Eten is voor Ikea een bijproduct, waar ze wel wat op toe willen leggen.

    De meeste dingen nemen genoeg Bjorg, Anita of Ulf mee om dat verlies/geen winst op het eten te compenseren.
    Overigens maak ik mij geen enkele illusie dat de gehaktballetjes biologisch zijn geproduceerd.

     

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een link maken

<< Home