Eetschrijven

Vrijblijvende gedachtenspinsels van een culinair journalist.

29 juni 2010

Mooi

Vandaag wil ik u alleen maar even iets laten zien. Dit schitterend mooie gerechtje kregen wij onlangs bij 't Nonnetje in Harderwijk, waar we een geheel vegetarisch menu aten. De eerste gang was een deconstructie van gazpacho. In het midden ligt een sorbet van tomaat en paprika, en erbij werd nog een koude bouillon geserveerd. Het smaakte--een hele prestatie--net zo geweldig als het eruit zag.

3 Comments:

  • At 29 juni 2010 om 23:53, Blogger hannie said…

    Prachtig!

    Vertel eens meer over dat menu, want dat vind ik wel hel interessant.

     
  • At 30 juni 2010 om 05:04, Blogger Emru said…

    Wat een spannend plaatje, ben wel heel benieuwd wat alle onderdelen dan waren, Nonnetje staat voor deze vakantie op de wenslijst.
    Zijn broer heeft ook een geweldig restaurant.

    Bjula51

     
  • At 30 juni 2010 om 05:09, Blogger Emru said…

    Kroft Hoorn ook heel goed op weg.
    Blijf je natuurlijk altijd zitten met het feit wat de één geweldig vind vind een ander .....

     

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een link maken

<< Home