Eetschrijven

Vrijblijvende gedachtenspinsels van een culinair journalist.

20 mei 2010

Onweerstaanbaar


Toch? Zo'n doosje dat er bijna als een fifties-icoon uitziet. Ik zag het liggen bij Moisan, heb het gekocht en toen bedacht dat ik nú al overgewicht heb, qua bagage. We hebben het dus opgengemaakt en geproefd. Niet te hachelen.

Moet kunnen. Vandaag word ik trouwens 55. Hoera hoera. Ook een fifties-icoon.

5 Comments:

  • At 20 mei 2010 om 08:03, Anonymous paulusfranciscus said…

    Van harte gefeliciteerd!

     
  • At 20 mei 2010 om 09:35, Blogger Ineke said…

    Van harte met je bananen uit een doosje en natuurlijk met je verjaardag.

     
  • At 20 mei 2010 om 14:55, Blogger PaulO said…

    55 jaar en dan pas een verstandskies laten trekken? Weinigen die dat meemaken. Gefeliciteerd!
    Bij de foto van vandaag dacht ik (onlogisch) terug aan de jaffa/Sunkist piramides met sinaasappelsap (of Grapefruit). Ook zoiets uit m'n kindetrijd. (Via Google niet een foto gevonden van die sap-piramides).
    Wat staat er trouwens op het verjaardagsdiner?

     
  • At 20 mei 2010 om 19:26, OpenID Kees said…

    Of de Jamaica Rumbonen van van Dungen.

    Van harte proficiat met je verjaardag, Gerrit Jan.

    Feestelijke groet, Kees

     
  • At 20 mei 2010 om 22:24, Blogger hannie said…

    Hartelijk gefeliciteerd en smakelijk eten gewenst. Want dat zal vandaag toch wel weer iets bijzonders zijn. Maar dat lezen we vast nog wel.

     

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een link maken

<< Home