Eetschrijven

Vrijblijvende gedachtenspinsels van een culinair journalist.

24 mei 2010

Geenschrijven?

Vanaf dit moment (ik schrijf dit vlak voordat ik mijn appartementje in Québec verlaat voor wat ik the long way home noem, via Vermont naar Montréal waar ik volgende week op het vliegtuig naar Nederland stap) is het weer onzeker of ik per dag over een internetverbinding kan beschikken. U ziet de eetschrijfsels wel verschijnen. Of even niet.

1 Comments:

  • At 24 mei 2010 om 19:45, Anonymous Anoniem said…

    Hi Gerrit,
    Tell me if I got It rigth;

    Mix peel and juice from one/ (1/2)lime with triple sec and tequilla.
    Combine rum with sugar and mix with tequilla mix. Add milk and salt and freeze.
    Does a glass = 250 ml?

    How did I do?
    Hope you enjoyed your senic trip today.

    Susanne
    North Country Inn
    Rangeley, Maine

     

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een link maken

<< Home