Eetschrijven

Vrijblijvende gedachtenspinsels van een culinair journalist.

11 februari 2010

Sinds 1974



Je vraagt je af of de klandizie in de afgelopen jaren is toe- dan wel juist afgenomen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo één twee drie had geweten waaruit de Afghaanse keuken bestaat. Even googelend kom ik op "granen, zoals tarwe, maïs, gerst en rijst, naast zuivelproducten als yoghurt en wei en verder noten, gedroogde vruchten en inheemse groenten".

Wel heel grappig is natuurlijk dat hun benedenbuurman de pizzeria van ene Olie is.

1 Comments:

  • At 11 november 2010 om 17:38, Anonymous zilvervis said…

    Voor meer informatie, lees mijn verslag van een Afghaans fruitig en kruidig feestmaal, met Afghaanse muziek en verhalen er gratis bij:
    http://zilvervis.wordpress.com/2010/11/11/afghaanse-geneugten/

     

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een link maken

<< Home