Eetschrijven

Vrijblijvende gedachtenspinsels van een culinair journalist.

16 december 2009

Wat u wilt

Het is me helemaal duidelijk: ik kan kerstrecepten plaatsen wat ik wil (er staan er aardig wat van de drie voorgaande jaren), maar eigenlijk wilt u nogal massaal hetzelfde. Volgens mijn statistieken doken er van de 763 bezoekers die hier tussen twaalf en zes vandaag langs zijn geweest, 539 recht bovenop de tiramisu.
Maar u hebt gelijk, hoor. In alle bescheidenheid: het IS de lekkerste.

3 Comments:

 • At 16 december 2009 om 20:58, Anonymous Yvon said…

  Goh waar komen die lezers nu vandaan, kan toeval zijn maar mijn kijkcijfers schieten (of was het nou rijzen) de pan uit ;-) De witte tiramisu vergeet ik nog maar even, de volgende wordt jouw recept. Maar niet met kerst.

   
 • At 16 december 2009 om 23:55, Blogger Gerrit Jan Groothedde said…

  Yvon, dat is bij mij tot nu toe elk jaar op precies 16 december, dat de kijkcijfers ineens ruimschoots verdubbelen en dan tot tegen het drievoudige stijgen tot vlak voor kerst.

  Bij jou? Dat zal toch niet zijn omdat het woord tiramisu bij jou de laatste dagen veel is gevallen? :-) Ik houd het erop dat je gewoon een ontzettend leuk en erg goed geschreven blog hebt. Ik lees er in elk geval erg graag.

   
 • At 17 december 2009 om 01:38, Anonymous Yvon said…

  Wow, dankjewel. Was maar een grapje, lezers hier vinden jou vanzelf wel, wil niet weten wat jouw 'kijkcijfers' zijn maar ik schoot even door het plafond toen ik op mijn blogstatistieken keek. December, koud, iedereen achter de pc, zoiets? En nouja, overbodig te zeggen dat ik je stukken graag lees - al reageer ik niet op alles. Jij hebt precies dat wat ik niet heb: de neiging kritisch tegen alles aan te schoppen wat dubieus en twijfelachtig dan wel overcommercieel is. (Dat was een compliment hoor).

   

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home