Eetschrijven

Vrijblijvende gedachtenspinsels van een culinair journalist.

11 mei 2009

Vis met extra... vis

Het zijn verlichte tijden. Als wat de natuur levert je niet bevalt, eet je iets anders. Zitten daar niet genoeg bouwstoffen in, dan corrigeert de fabrikant dat voor je. Neem nu het inmiddels ook door de reclamejongens ontdekte Omega 3. Het zit in allerlei vette vis, maar niet of nauwelijks in die van Captain Iglo waar onze kinderen om jengelen. Een transplantatie blijkt echter zó geregeld, en een IKB-vinkje zó verdiend.

(dank Jetty)

2 Comments:

 • At 11 mei 2009 om 18:34, Anonymous paulusfranciscus said…

  Je linkt naar de site van Iglo. Even gekeken, en er viel me een kopje op: "Gebruiksvoorwaarden".

  Daarin worden de voorwaarden vermeld waaronder je de site van Iglo mag bezoeken. En wil je je daar niet aan houden dan wordt je gesommeerd weg te blijven van de site.

  Een voorbeeld: "Door toegang te zoeken tot de site accepteert u dat u bent gebonden aan deze gebruiksvoorwaarden, dus u dient deze gebruiksvoorwaarden elke keer als u de site benadert, opnieuw te bekijken. Als u niet bereid bent om het bepaalde in deze gebruiksvoorwaarden in acht te nemen, zie dan af van het gebruik van deze site."

  De stuitende arrogantie van deze oplichters!

  Wie ze zelf wil doorlezen: http://www.iglo.nl/siteutilities/gebruiksvoorwaarde/index.htm

   
 • At 11 mei 2009 om 20:42, Anonymous © RJ said…

  ...en bovendien staan er ook nog eens stuitende taalvaudten in het wervende tekstje:

  "Daarmee past de Omage 3 Visstick van Captain Iglo prima in een gevarieerde en evenwichtige voedingspatroon die belangrijk is voor een gezonde levensstijl."

   

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home