Eetschrijven

Vrijblijvende gedachtenspinsels van een culinair journalist.

22 oktober 2008

Zo heel ánders

Het zal wel aan mij liggen, maar wat is dan het verschil met wat onze moeders en grootmoeders in de jaren zestig deden?

(uit AllerHande)

2 Comments:

  • At 22 oktober 2008 om 21:24, Anonymous Robin said…

    Ik denk dat mijn oma iets meer werk zou hebben aan het recept opzoeken, boodschappenlijstje maken en dingen bij elkaar zoeken als ze zou kiezen Kip Caprese te maken.

     
  • At 23 oktober 2008 om 13:58, Anonymous Mark said…

    Vroeger moesten mensen nog nadenken. Wat gaat er in een gehaktbal? Hoe maak ik een pastasaus?
    Dit is gewoon een variant op kant en klaar maaltijden. Met de illusie van zelf koken en vers.
    Gemakzucht dient de mens, nietwaar?

     

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een link maken

<< Home