Eetschrijven

Vrijblijvende gedachtenspinsels van een culinair journalist.

10 september 2008

Huh?

Persberichten zijn een gemakkelijke manier om een medium mee te vullen, zeker in dit digitale tijdperk. Knippen, plakken en je bent klaar. Toch haalt maar zo'n 5% van alle persberichten die in mijn digitale brievenbusje ploffen ook daadwerkelijk deze site. Er moet al echt iets nieuws of opmerkelijks in staan wil ik het bericht gebruiken, en dan nog neem ik zelden letterlijk over wat ik toegezonden krijg. Wie hier komt, komt niet voor knip- en plakwerk.

Wat ik vandaag ontving, wil ik u echter niet onthouden. Het komt van cookingclub.nl en bestaat uit de volgende tekst:

"Italiaanse wijnboeren vreesden voor hun reputatie op het moment dat Paris Hilton Rich Prosecco op de markt bracht, ze spande een rechtszaak aan, waar ze geen schijn van kans maakte tegen de steenrijke familie Hilton".
Ik heb dit verhaal een paar keer gelezen. Men wil mij een familieruzie onder de aandacht brengen, zo lijkt het. Maar wat die prosecco en die Italiaanse wijnboeren daar nu mee te maken hebben? Ik heb geen idee.

Hopelijk hebben ze meer verstand van koken...

0 Comments:

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een link maken

<< Home