Eetschrijven

Vrijblijvende gedachtenspinsels van een culinair journalist.

09 juni 2008

Niet overdrijven

Soms moet je gewoon niet te veel willen. Bijvoorbeeld als het goddelijk weer is, je geen snars om voetbal geeft, je net gisteren een kijkje bent gaan nemen op de open dag van varkenshouder en slager Floor en daar bijna een halve meter gemarineerde spare ribs van cerdo iberico vandaan hebt meegenomen. Ik heb trouwens ook nog een kloek stuk schouderfilet.

Simpel sausje, iets met mosterd en bieslook denk ik, wat groenten en gepofte aardappel erbij op de barbecue, een goed glas rosé (een wijnsoort die je in sommige kringen nog steeds niet lekker schijnt te mogen vinden--heb ik óók al maling aan) en het leven is goed.

1 Comments:

  • At 10 juni 2008 om 12:48, Anonymous Yvon said…

    De "We zijn niet op de camping schat" reclame maakt het rosé-imago er niet beter op. Dat kan onmogelijk gelden voor de Weststeirischer Schilcher.

     

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een link maken

<< Home