Eetschrijven

Vrijblijvende gedachtenspinsels van een culinair journalist.

20 juni 2008

En Combraille

Vanmiddag reis ik af naar la Douce France en de komende week zit ik hier, in een minuscuul dorpje in de uitlopers van het Massif Central: proeven van het fenomeen kookvakantie, iets wat ik persoonlijk nog nooit heb meegemaakt. Ik heb van te voren al een internetverbinding geregeld zodat ik regelmatig verslag kan doen.

Vanavond overnacht ik nabij Epernay, in de Champagne. Als het meezit Het zit mee en dus breng ik morgen en passant nog een bezoekje aan het champagnedomein René Geoffroy in Cumières. En natuurlijk zal ik het toch niet kunnen laten minstens één van die fabuleuze hypermarchés te bezoeken die Frankrijk rijk is. Ook verder lijkt de week een heel interessante te gaan worden. Enfin: bientôt en direct de la France. Tot dan!

6 Comments:

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een link maken

<< Home