Eetschrijven

Vrijblijvende gedachtenspinsels van een culinair journalist.

08 mei 2008

Frambeien?

Kijk, dit is ook leuk. Ik zag ze staan bij de groentenspecialist: een hybride tussen aardbeien en frambozen. Een naam had hij er niet voor, maar feit is dat de vruchtjes (iets groter dan frambozen) een heel intense smaak hadden die mij wel aanstond.

Ze komen van Beekers Berries, een teler van kasaardbeien in Made en dragen het label "Sweet Supreme" Op de site van de teler is er niets over te vinden. Mijn nieuwsgierigheid blijft...

2 Comments:

  • At 8 mei 2008 om 16:57, Blogger Jan said…

    Is het de "Frau mieze Schindler" ofwel framboosaardbei?

     
  • At 9 mei 2008 om 09:19, Anonymous Arjan said…

    Als je een beetje op die site doorklikt kom je bij een andere kweker uit. Het heet: een strassberry!

    http://www.aroma-aardbeien.nl/index.php?page=854

     

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een link maken

<< Home