Eetschrijven

Vrijblijvende gedachtenspinsels van een culinair journalist.

17 april 2008

Verst

"Het aspergeseizoen is weer begonnen!" jubelt een plakkaat in het groentenvak van mijn plaatselijke AH. Verdraaid, da's waar ook, alweer een week--en sinds die ene keer, alweer anderhalve week geleden, heb ik er nog niets mee gedaan. Ze zien er nog best mooi uit ook, en G. zal daar best trek in hebben. Kom, meenemen maar, nu ik hier toch ben.

Een paar schappen verder slaat de twijfel toe. Ze zien er dan wel goed uit, maar ze zijn wel in plastic verpakt en dit is tenslotte de supermarkt. Wanneer zouden ze verpakt zijn? Toch maar even op dat etiket kijken.

Wanneer ze verpakt zijn, staat er niet op. Waar ze vandaan komen wel: Peru. Peru! Ze zijn daar bij AH echt soms volslagen geschift. Misschien maar eens tijd om daar weg te gaan blijven.

Over AH gesproken: die echt lekkere kip-kerriesalade, waar dus in tegenstelling tot het spul dat genoemde grootgrutter onder die naam verkoopt geen suiker in gaat, maak ik morgen--en sorry dat 't wat langer heeft geduurd.

1 Comments:

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een link maken

<< Home