Eetschrijven

Vrijblijvende gedachtenspinsels van een culinair journalist.

22 januari 2008

Eetschrijven live vanaf Puur

We deden het vorig jaar al (kijk hier en hier en hier) en hadden zelfs al zo'n beetje beloofd dit jaar weer aanwezig te zijn voor een live verslag van Puur. Omdat ook de organisatie dat graag weer zag gebeuren, is het wel duidelijk dat Eetschrijven dit weekend weer naar smulstad Maastricht afzakt voor een live verslag van de eetbeurs die vorig jaar zo'n eclatant succes was.

Wat ons betreft is er één groot verschil: hadden we voor ons verslag vorig jaar nog de zondag ingeruimd, deze keer zijn we er meteen bij de start van het evenement op vrijdag. Een mooie gelegenheid dus om vast virtueel sfeer te snuiven voor als u van plan was te gaan of nog twijfelt.

Voor een bezoekje is in elk geval zo mogelijk nog méér reden dan vorig jaar. Om te beginnen is het aantal deelnemers fors uitgebreid. Dan zijn er de vele workshops, verzorgd door onder meer de Librije, de Karpendonkse Hoeve, Bretelli, Casa Foresta, Huize Geers, Gastronoom Sommelier en nog vele anderen. Ook noemen we nog de arrangementen, onder meer in samenwerking met Mosae Gusto waar we ook al eerder over berichtten. De belangrijkste reden blijft echter dezelfde als vorig jaar: zo'n dag rondstruinen op een beurs waar alles draait om producten van topkwaliteit en waar je heerlijk ongehaast in gesprek kunt met mensen die daar een aanstekelijke passie voor hebben blijft een warm bad voor elke liefhebber. Wij hebben er in elk geval alweer ontzettende zin in.

Hebt u na het bekijken van de site nog speciale belangstelling voor een deelnemer of manifestatie en wilt u daar iets over lezen, laat het dan gerust weten. We doen ons best voor u!

3 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home