Eetschrijven

Vrijblijvende gedachtenspinsels van een culinair journalist.

21 november 2007

Over eetbaar goud gesproken...

Tussen het ziekzijn door pikte ik vandaag op dat deze vandaag de dag 7000 euro per stuk doen. De collectie die ik hier heb (op de foto een snelle greep) is dan dus goed voor een tonnetje of twee. Leuk. Ik had het er niet aan afgezien.

Toch ga ik ze deze week gewoon poffen en opeten. Wacht maar tot mijn effectenmakelaar dit hoort!

4 Comments:

  • At 23 november 2007 om 11:39, Anonymous meneer Wateetons said…

    Ik zeg: op ebay zetten. 'Verkregen slechts enkele tientallen kilometers verwijderd van de Prinsengracht' Misschien levert het geen 7000 per stuk op, maar dan toch vast wel enkele honderden dollars?

     
  • At 23 november 2007 om 16:28, Anonymous jurgen said…

    Die Anne Frank kastanje is volgens mij de oneetbare wilde.
    Dit plaatje zijn eetbare tamme kastanjes.
    Beroepsdeformatie?

     
  • At 23 november 2007 om 16:35, Blogger Gerrit Jan Groothedde said…

    Ja Jurgen, daarom ga ik ze ook poffen. :-) Al moet ik zeggen dat ik de ebay-optie serieus overwogen heb. Die Amerikanen hebben sinds hun bomenpandemie nauwelijks meer kastanjes, dus die weten het verschil toch niet. ;-)

     
  • At 23 november 2007 om 19:59, Anonymous jurgen said…

    Excuses, O eerbiedwaardige Eetschrijver.
    Mijn beroepsdeformatie maakt mij weer alert op gastro- botanische verwisselingen.

     

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een link maken

<< Home