Eetschrijven

Vrijblijvende gedachtenspinsels van een culinair journalist.

23 oktober 2007

Voorproeven

De salon van de smaak 2008 (de Vlamingen zeggen "het salon") is nog wel even weg: pas in het weekend van 31 mei en 1 juni mogen we daarvoor weer naar Landgoed Wolfslaar bij Breda trekken. Ook de organisatoren vinden dat kennelijk lang wachten, want zondag 28 oktober a.s. organiseren ze bij wijze van voorproefje een "smakelijke zondag".

Van 13:00 tot 18:00 uur zijn er diverse activiteiten gepland. Streekproducenten pakken er uit met culinaire producten zoals geitenkaas, broodspecialiteiten en vleeswaren, Wijnkoperij Henri Bloem Breda verzorgt er een doorlopende wijnproeverij onder meer Spaanse topwijnen van het huis Torres en er zijn diverse workshops en proeverijen. Naar goede gewoonte kan er in de fraaie Vestibule van het landgoed worden genoten van een drankje.

De toegangsprijs bedraagt € 10,--. Kaarten zijn te koop op het landgoed op de dag zelf dan wel vooraf bij de diverse deelnemers. Hun namen, adressen en telefoonnummers zijn te vinden op http://www.wolfslaar.com/, waar u ook het complete overzicht van activiteiten vindt.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home