Eetschrijven

Vrijblijvende gedachtenspinsels van een culinair journalist.

05 juli 2007

I must be doing something right

Op 12 juli vorig jaar installeerde ik hier een programmaatje waarmee ik kon zien hoeveel bezoekers ik zo per dag trok. Dat viel me toen reuze mee: liefst 5 bezoekers op de eerste volle dag, en dat terwijl ik pas drie weken eerder was begonnen elke werkdag iets te posten. Een week later had ik zelfs 13 bezoekers op één dag. Wow!

Op het moment dat ik dit stukje post, staat de teller op 49.837, waardoor het wel zeker is dat vandaag de 50.000e bezoeker hier kan worden opgetekend. En dat in precies 51 weken. Ik ben er best trots op: tenslotte doe ik Eetschrijven helemaal in mijn upje.

Wie nummer 50.000 is, zal ik niet weten, want zo geavanceerd is het hier allemaal niet. Virtuele champagne is trouwens ook lang zo lekker niet als echte. Ik zou zeggen, voel u allemaal een beetje feestvarken en trek vanavond iets lekkers open. Dat moet je toch zo vaak mogelijk doen, vind ik. Blijf meelezen! Ik vind het leuk zo lang u dat vindt!

0 Comments:

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een link maken

<< Home