Eetschrijven

Vrijblijvende gedachtenspinsels van een culinair journalist.

28 juni 2007

Mijn naam is haas

.


Ik ga niet flauw doen over het feit dat Jumbo kennelijk een halve koe zomaar weggooit: tenslotte is dit een artikel dat gaat over de barbecue en dan is stoofvlees inderdaad niet zo relevant. En natuurlijk is het goed dat de consument ook eens informatie krijgt over waar zijn voedsel vandaan komt. Dat gebeurt toch al te weinig.

Maar één ding neem ik me wel voor: mocht ik ooit eens een stuk ossenhaas willen kopen bij Jumbo, dan kijk ik toch echt wel heel goed uit wat mij precies in de maag wordt gesplitst. De slagers van Jumbo hebben kennelijk niet het flauwste benul waar je bij een koe precies de haas vangt.

(uit Mijn Jumbo 07/2007, klik op afbeelding voor leesbare versie)

4 Comments:

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een link maken

<< Home