Eetschrijven

Vrijblijvende gedachtenspinsels van een culinair journalist.

24 januari 2007

Democratische chef's ring

Met een chef's ring kun je prachtige torentjes bouwen waarmee een gerecht meteen twee treden stijgt op weg naar haute cuisine. Maar het is een investering, en niet iedereen kookt vaak zo ambitieus.

Het alternatief is even makkelijk als voordelig...

4 Comments:

  • At 25 januari 2007 om 02:08, Anonymous Paul said…

    Tja, wat moet je daar nu op zeggen...
    Geniaal man! Dat wij er zelf niet op gekomen zijn. En het ligt eigenlijk zo voor de hand.

    Groet, Paul, Ministerie enz...

     
  • At 25 januari 2007 om 17:48, Anonymous Edith said…

    ik ga gelijk een blik kopen om open te trekken...

     
  • At 28 januari 2007 om 22:10, Anonymous Anoniem said…

    Daar had ik vandaag inderdaad óók crumpets mee kunnen maken...!
    Groeten, Jenny van Kookpuntweblog.

     
  • At 29 januari 2007 om 19:05, Anonymous (Koken met) Karin said…

    Vroeger waren alle blikjes tweezijdig te openen met een blikopener, tegenwoordig heb je veel blikjes die aan de onderkant afgerond zijn, dus niet met een opstaand randje. Dat is een stuk lastiger openmaken. Let dus goed op de onderkant van het blikje! Want inderdaad is het een slim alternatief. Inmiddels ben ik in het trotse bezit van 15 'echte' opzetringen, maar ik heb jarenlang met blikjes gewerkt.

     

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home